Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip jogurtowo-czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat
1 łyżka posiekanego koperku
jogurt naturalny 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: dip jogurtowo-czosnkowy

sos sałatkowy przygotować z jogurtem. ogórka obrać, usunąć nasiona i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. dodać z koperkiem do sosu dokładnie wymieszać. podawać do grillowanych mięs

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 29.09.2010 14:18
aromatyczny i delikatny!
Beata73 26.09.2010 11:44
szybki i bardzo smaczny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak