Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip rużowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
keczup pikantny 3 łyżki
sok z pomarańczy 2 łyżki
śmietana 12% 2 łyżki
sok z cytryny
sól
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip rużowy

wszystkie składniki połączyć doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 27.09.2010 16:39
smaczny i w sam raz do grilla!
Beata73 25.09.2010 17:57
super dip do dań z grilla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak