Składniki:
mąka pszenna | 30 dag |
masło | 30 dag |
woda zimna | 5 łyżek |
sól | 1 szczypta |
marcepan | 10 dag |
migdały zmielone | 20 dag |
jajko | 2 szt. |
cukier | 15 dag |
żurawina suszona | 20 dag |
płatki migdałowe | 1 garść |
mąka pszenna | 30 dag |
masło | 30 dag |
woda zimna | 5 łyżek |
sól | 1 szczypta |
marcepan | 10 dag |
migdały zmielone | 20 dag |
jajko | 2 szt. |
cukier | 15 dag |
żurawina suszona | 20 dag |
płatki migdałowe | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: