Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybki z pieczarkami i z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 500 gram
zioła

Przepis i sposób przygotowania na: Rybki z pieczarkami i z serem

Pieczarki myjemy , kroimy w plastry smażymy . Z ciasta wycinamy rybki i układamy na nich pieczarki i ser oraz trochę ziół. Przykładamy drugą rybkę i pieczemy przez 30 minut .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 04.05.2012 20:44
może być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak