Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

truskawkowa kula

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

900 ml wody
2 galaretki truskawkowe
150 g truskawek
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: truskawkowa kula

galaretki rozpuścić w 900 ml wrzącej wody. wlać do dużej miski i zostawić do stężenia. miskę odwrócić do góry dnem wyłożyć galaretkę na płaski talerz. wybrać łyżką środek galaretki i zmiksować z 150 g truskawek wlać do wgłębienia zostawić do stężenia. podawać z bitą śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 27.09.2010 16:38
pomysł bardzo ciekawy!
Beata73 25.09.2010 17:56
zrobię na pewno na wiosnę jak będą truskawki
alaaa 19.09.2010 17:21
ale fajny pomysł,muszę spróbować
christopher1 27.08.2010 13:58
Przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak