Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
skrzydełka 3-4
śmietana do zabielenia
ziemniaki 3-4

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa

Skrzydełka chwilę gotujemy następnie dodajemy włoszczyznę, ziemniaki i pieczarki krojone w plasterki. Całość gotujemy do miękkości. Na końcu doprawiamy do smaku i zabielamy śmietaną. Zupę można posypać zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 20.11.2012 21:35
extra pieczarkowa :)
ilka_86 04.04.2012 17:55
moja ulubiona
Małgorzata106 03.06.2011 21:42
pycha
sylwiachmiel 25.08.2010 21:45
pyszna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak