schab z boczkiem

schab z boczkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    6 porcji
  • ser żółty

    6 plasterków
  • boczek

    6 plasterków
  • jaja

    2 szt
  • bułka tarta

    do panierki
  • tłuszcz

    do smażenia
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porcje mięsa doprawić, rozbić, opanierować i usmażyć. Na każdą porcję usmażonego mięsa położyć plasterek sera żółtego, a na wierzch plasterek boczku. Przed podaniem zapiec w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

szajba2

03.01.2012 17:06
dobry

Barbara55

13.12.2011 15:54
fajny

kielcok1

07.11.2011 16:49
super

SyMiki

03.09.2011 22:32
pychotka

Motorek

08.05.2011 17:20
smaczne

Ela15

21.04.2011 09:40
fajny przepis

Juleczka20

19.04.2011 08:23
super

forgielka

05.04.2011 08:47
pyszotka

Kuchareczekjeden

03.04.2011 20:37
aż ślinka cieknie

joanna77

03.04.2011 11:58
mniam,mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat