Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka z kurkami
Serwujemy z kaszą gryczaną i kiszonymi ogórkami.
mięso gulaszowe z indyka | 500 g |
mąka | 1 łyżka |
oliwy z oliwek do smażenia | |
ząbki czosnku | 2 szt |
cebula biała | 2 szt |
sól | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
bulion | 500 ml |
kurki | 500 g |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: