Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z fasolką szparagową

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 400 g
włoszczyzna
śmietana do zabielenia
sól i pieprz do smaku
skrzydełka 3-4

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z fasolką szparagową

Skrzydełka zalać wodą i chwilkę pogotować. Następnie dodać pozostałe składniki i gotować do miękkości. Na końcu doprawić do smaku i zabielić śmietaną. Można posypać natką pietruszki lub koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 19.08.2013 21:14
bardzo smaczna zupa
Wojtek8 22.06.2011 19:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak