Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z grila

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1/2 szt
pomidor 1 szt
czosnek 2 ząbki
pieprz
sól
oliwa 50 ml
Bazylia suszona Prymat 2 łyżki
pieczarki 6 szt
panga 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z grila

Rybę skropić sokiem z cytryny, pieczarki, pomidora pokroić w kostkę. Czosnek i cebule drobno posiekać. Warzywa wymieszać z oliwą, przyprawami i rybą. Folię aluminiową posmarować oliwą, położyć na niej rybę i warzywa. Zawinąć folię tak by był dostęp powietrza do ryby. Położyć folię na rozgrzanym grillu i piec przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 09.06.2011 22:25
musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak