Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łatwe bezy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

6 białek
160g cukru

Przepis i sposób przygotowania na: Łatwe bezy

Białka wbić do suchej miseczki i ubić z 1/3
cukru na sztywną pianę. Następnie wsypać
resztę cukru delikatnie ubijając. Na blasze
wyłożonej papierem wyciskamy szprycką
beziki. Pieczemy około 45 minut w średnio
nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 23.01.2012 04:10
super
gusia1000 20.10.2010 17:44
Pewnie, można szybko zrobić coś słodkiego.
christopher1 27.08.2010 22:11
Faktycznie łatwe i szybkie w przygotowaniu
Margo1 26.08.2010 09:25
Takiej słodyczy nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak