Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet panierowany w mące kokosowej

3.0
(20)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 200 gram
jajko 1 sztuka
mąka kokosowa 2-3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filet panierowany w mące kokosowej

Fileta umyć i osuszyć. Pokroić wzdłuż na grubość ok. 5mm. Oprószyć solą i pieprzem. Po kilku minutach obtoczyć w rozbełtanym jajku i mące kokosowej. Smażyć z obu stron. Podawać do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 07.09.2016 08:47
W mące kokosowej jeszcze nic nie panierowałam- interesujący pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak