Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Serowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wywar

wywar z kurczaka

uzupełnienie zupy

serek topiony 4
cebula 1
boczek wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Serowa

Do wcześniej przyszykowanego wywaru z kurczaka dokładamy serki topione , ja użyłam dwóch serków ze szczypiorkiem i cebulką i dwóch z pieczarkami , serki lepiej jest dokładać małymi kawałkami szybciej się rozpuszczą . Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy razem z cebulka ,całość wlewamy do zupy i zagotowujemy Doprawiamy według uznania .. Zupę można podać z grzankami bądź z makaronem .
Smacznego .:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak