Przepis i sposób przygotowania na: Miodowo-piwne mięsko, czyli karczek z grilla
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
miód płynny | 2 łyżki |
piwo jasne | 1/2 szklanki |
olej roślinny | 4-5 łyżek |
ząbki czosnku | 3-4 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Gorczyca biała cała Prymat | 1/3 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
sos sojowy | 2 łyzki |
karczek | 5-6 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: