Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz angielski w galaretce
Kroki postępowania
Pasteryzować raz przez 2,5 godziny i dwa razy po 30 minut w odstępie 24 godzin - w piekarniku nagrzanym do 130°C z termoobiegiem.
łopatka wieprzowa | 1,5 kilograma |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2-3 łyżki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | wg opisu |
czosnek | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1-2 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
Smalec wieprzowy | ze skwarkami |
woda zimna | 500 mililitrów |
Pasteryzować raz przez 2,5 godziny i dwa razy po 30 minut w odstępie 24 godzin - w piekarniku nagrzanym do 130°C z termoobiegiem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: