Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka po żydowsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
ziemniaki ugotowane 5 szt
cebula 1 duża
dymki ze szczypiorkiem
majonez 3-4 łyżki
ogórek kiszony 1 szt
ząbek czosnku 1 szt
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka po żydowsku

Jajka i ziemniaki ugotowane w mundurkach po ostudzeniu, obrałem, pokroiłem je w kostkę. Ogórka również pokroiłem w kostkę. Cebulę i szczypiorek posiekałem. Czosnek przecisnąłem przez praskę. Wszystko wymieszałem z majonezem, przyprawiłem solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki, aby smaki się uzupełniły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata92 21.08.2016 16:03
Super przepis :)
Renata9 20.08.2016 22:30
Fajna sałatka
IKrakowianka 20.08.2016 20:41
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak