Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa na serkach topionych z ogórkiem i rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek topiony 4 trójkąty
jajko 4 sztuki
rzodkiewki 3 sztuki
ogórki 3 małe (korniszonki)
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa na serkach topionych z ogórkiem i rzodkiewką

Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy, kroimy w kostkę i przekładamy do miseczki (najlepiej jeszcze ciepłe).

Do jajek dodajemy pokrojone drobno ogóreczki, rzodkiewkę i śmietankowe serki topione. Całość doprawiamy solą czosnkową i pieprzem.

Wszystko razem dokładnie mieszamy, aż do uzyskania konsystencji pasty kanapkowej.

Podajemy z ulubionym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Diana Rusiłowicz 19.08.2016 22:54
Smaczny pomysł :)
IKrakowianka 19.08.2016 22:37
lubię takie pasty :)
MagdalenaIC 19.08.2016 21:52
Polecam na śniadanie lub kolacje :)
benka 19.08.2016 19:09
Chętnie bym spróbowała.
Wacław 19.08.2016 18:41
fajna propozycja :-)
Anna169Hosz 19.08.2016 18:35
Fajna pasta.
misia123410 19.08.2016 15:47
wygląda niesamowicie
Motorek 19.08.2016 15:14
fajna pasta
MagdalenaIC 19.08.2016 14:58
Polecam spróbować. Pozdrawiam :)
Bernadeta1 19.08.2016 14:57
takiej nie robiłam a na pewno tez smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak