Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowo-koperkowe

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 200 gram
czosnek 1 ząbek
koperek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowo-koperkowe

Masło wymieszać z czosnkiem wycisniętym przez praskę, posiekanym koperkiem. Włożyć do pojemnika plastikowego , wyrównać góę i wstawić do lodówki. Pyszny dodatek do mięs, na grilla, do grzanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 02.02.2011 19:05
mniam mniam
Jolanta40 02.02.2011 00:03
świetne do grzanek
jasiek 17.01.2011 00:57
będę próbować bo robiłem bez koperku
iknkirke 11.01.2011 12:09
ciekawe masełko
malenkaaa_85 30.08.2010 11:49
apetyczne
cichor 27.08.2010 07:56
pyszności, w sam raz do zapiekanego chleba
Gosia40 25.08.2010 20:35
fajne masełko
Margo1 25.08.2010 14:58
można sróbować
Bartolomeo 25.08.2010 14:58
masełko super do karkówki
Kate131 25.08.2010 12:53
pyszniutki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak