Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tymbaliki z kurczaka – 10 porcji

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak gotowany 200 g
kukurydza konserwowa 0,5 puszki
groszek konserwowy 0,5 puszki
jajko ugotowane na twardo 2 szt
żel fix do ryb i mięs wg przepisu

Przepis i sposób przygotowania na: Tymbaliki z kurczaka – 10 porcji

1. Na dnie małych miseczek rozkładamy rozdrobnionego kurczaka, groszek i kukurydzę oraz kawałki jaja na twardo.
2. Zalewamy płynem żelującym.(robić wg przepisu na opakowaniu.
3. Wkładamy do lodówki do zastygnięcia.
4. Pycha z sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 12.01.2012 00:18
dobre
swic 26.08.2010 07:57
ja wolę wieprzowe
Zofia12 25.08.2010 11:02
zawsze robię to na Sylwestra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak