Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sezon na fasolkę

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
pomidory suszone w zalewie
orzechy włoskie

Przepis i sposób przygotowania na: sezon na fasolkę

Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki. Jeśli jest długa kroimy na pół lub 3 części. Gotujemy w osolonej wodzie ok 20 min. Odlewamy i studzimy. Do miski wrzucamy fasolkę oraz pokrojone w kawałki pomidory suszone oraz rozdrobnione orzechy. Lekko skrapiamy oliwą z pomidorów suszonych. Delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak