Składniki:
podwójny filet z kurczaka | 1 szt |
żurawina suszona | 12 łyżeczek |
migdały tarte | 4 łyżeczki |
sól i pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka do obtoczenia | |
koperek pokrojony | 4 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
tłuszcz do smażenia |
podwójny filet z kurczaka | 1 szt |
żurawina suszona | 12 łyżeczek |
migdały tarte | 4 łyżeczki |
sól i pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka do obtoczenia | |
koperek pokrojony | 4 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: