Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ocet z bazylią i czosnkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bazylia 1 pęczek
czosnek 6 ząbków
ocet 750 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Ocet z bazylią i czosnkiem

Wykonanie:
Bazylię włożyć do butelki razem z czosnkiem i zalać octem, zakręcić i odstawić w chłodne miejsce na dwa tygodnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 04.08.2016 07:47
od lat robię bazyliowy ocet :) ...inne również ;)
MałaMi89 04.08.2016 00:14
O fajny taki aromatyzowany :)
Łukasz15 03.08.2016 22:52
Bardzo dobry
kd045 03.08.2016 21:51
fajny pomysł ;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak