Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
marchew 1 sztuka
papryka czerwona 1/2 sztuki
cebula 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
ocet winny 1/2 łyżeczki
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i papryką

Oliwę wymieszać z octem, dodać odrobinę soli, pieprzu i ziół prowansalskich. Kapustę poszatkować. Dodać pokrojone paprykę i cebulę oraz startą marchewkę. Wymieszać. Dodać wcześniej przygotowany sos i po wymieszaniu odstawić na 15 minut do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 17.12.2016 13:36
bardzo lubię taki dodatek do obiadu;)
Patrycja33 13.09.2016 13:30
pyszny dodatek do obiadu
Franciszek 21.07.2016 12:12
wygląda zachęcająco do zjedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak