Przepis i sposób przygotowania na: Tarta ziemniaczano-cukiniowa
Kroki postępowania
Posypać solą ziołową i pieprzem.
Posypać ziołami prowansalskimi i pokrojonymi w paseczki oliwkami kalamata.
Zapiekać bez folii, aż ser się roztopi.
ziemniaki młode | 500 g |
cukinia | duża |
pomidory bez skóry | malinowe |
oliwki | kalamata |
ser wędzony | provolone |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: