jajka z łososiem i majonezem

jajka z łososiem i majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    4 łyżki
  • wędzony łosoś

    4 plastry
  • plasterki cytryny

    4 szt.
  • koperek

    4 gałązki
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • jaja na twardo

    8 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obierz i przekrój na połówki. Ułóż na półmisku. Posmaruj majonezem i udekoruj kawałkiem łososia. Na wierzch połóż plasterek cytryny i kawałeczek koperku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jogobella231

01.05.2011 14:41
super

kuklik

08.04.2011 09:44
bardzo dekoracyjne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat