Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka smażona w musztardzie rosyjskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda rosyjska Prymat
ketchup pikantny
karkówka bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka smażona w musztardzie rosyjskiej

Karkówkę pokroić w plastry ok 1cm. Rozbić lekko tłuczkiem i obficie natrzeć musztardą z niewielką ilością ketchupu. Wstawić do lodówki na noc. Następnego dnia smażyć na dużym ogniu. Podawać najlepiej z pikantnym sosem na bazie również musztardy rosyjskiej. Przepis polecam dla osób, które nie mają czasu czekać aż mięsko się upiecze:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 13.03.2015 07:22
fajny pomysł. lubię ostre mięsa
Jodaj 08.10.2012 14:25
extra ta karkówka :)
Dorian 17.05.2012 20:14
super fajna
kate.500 30.10.2011 20:07
pysznosc
iwona332 06.03.2011 00:01
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak