Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety z bundzu

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól 2 łyżki
woda 2 szkl.
jajko 2 szt.
bułka tarta pikantna 20 dkg.
olej do smażenia 200 ml.
ser bundz 0.5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety z bundzu

Bundz pokroić w plasterki. Wlać wodę do plastikowej miski, dodać sól i włożyć pokrojony bundz. Po dwóch godzinach odlać wodę i panierować jak kotlety. W jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 23.01.2011 21:27
super
kamilaj 09.09.2010 22:02
nie wiem co to bundz :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak