kotlety z bundzu

kotlety z bundzu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól

    2 łyżki
  • woda

    2 szkl.
  • jajko

    2 szt.
  • bułka tarta pikantna

    20 dkg.
  • olej do smażenia

    200 ml.
  • ser bundz

    0.5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bundz pokroić w plasterki. Wlać wodę do plastikowej miski, dodać sól i włożyć pokrojony bundz. Po dwóch godzinach odlać wodę i panierować jak kotlety. W jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

wolochski

23.01.2011 21:27
super

kamilaj

09.09.2010 22:02
nie wiem co to bundz :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat