Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jogurtowo - koperkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 200 ml
koperek 1 pęczek
czosnek 1 ząbek
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól i pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowo - koperkowy

Koper siekamy drobno. Jogurt i koperek dokładnie mieszamy w miseczce. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do jogurtu. Doprawiamy. Skrapiamy delikatnie sokiem z cytryny. Odstawiamy do lodówki na około godzinę, do połączenia smaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 10.07.2016 21:00
prosty i smaczny :)
ilka01 08.07.2016 23:54
też taki robię ,super
smerfetka79 08.07.2016 23:48
fajny dodatek np. do mięs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak