Składniki:
30 dag maki | |
4 łyżki margaryny lub masła | |
łyża cukru | |
3 łyzki śmietany | |
jajko | |
50 dag grzybów | |
pół czerstwej bułki paryskiej | |
pieprz i sól | |
jaja | 2 szt. |
tłuszcz | 2 łyżki |
30 dag maki | |
4 łyżki margaryny lub masła | |
łyża cukru | |
3 łyzki śmietany | |
jajko | |
50 dag grzybów | |
pół czerstwej bułki paryskiej | |
pieprz i sól | |
jaja | 2 szt. |
tłuszcz | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: