Chrupiąca pierś z kurczaka

Chrupiąca pierś z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczka

    150 gram
  • jajko

    2
  • bułka tarta

  • pieprz

  • sól

  • papryka

  • chili

  • sok z marynowanej cytryny

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś z kuczaka kroimy w paseczki. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką, dodajemy sok z marynowanej cytryny. Do jajka dodajemy chili. Mięso obtaczamy w jajku a następnie w bułce tartej. Smażymy na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (19)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

PaniMISIOWA

12.02.2013 19:34
wyglądają smacznie

existence

23.01.2012 12:26
no to wiem, co zrobię dziś na obiad

maryśka

21.09.2011 08:39
smaczne

maryśka

30.06.2011 17:53
super

kochanyptysiu

01.06.2011 09:37
pieknie sie prezentuje

ewa19a

30.03.2011 14:38
super

ewa19a

30.03.2011 14:38
super

SmakolykiJoanny

03.02.2011 07:02
dobre bo szybkie danie

stokrotka

07.12.2010 14:58
fajne

Islanzadi

03.11.2010 01:21
Mniam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat