grzyby gotowane na zimę

grzyby gotowane na zimę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby świeże

    1 kg
  • przyprawa do dań Kucharek

    4 łyżki
  • pieprz biały Prymat

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby obierz wypłucz i drobno pokrój. Daj do rondla, doprowadź do wrzenia ciągle mieszając. Dopraw przyprawami i gorące wkładaj do słoików. Zakręcone słoiki odwróć dnem do góry.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

03.05.2013 13:07
do sosów idealne!

Megi

27.10.2012 10:58
uwielbiam grzybki

Zoso

31.07.2011 10:14
lubie takie grzybki

Anna189

11.09.2010 19:23
mam nadzieję że się zaczną to spróujęb

kamilaj

09.09.2010 21:40
bleee nie przepadam za grzybami

noculos

07.09.2010 11:21
lubie marynowane grzyby

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat