Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany camembert

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 2 Sztuki
jajko 2 Sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 Łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany camembert

Ser panierujemy z roztrzepanym jajku, następnie w bułce tartej. Czynność powtarzamy. Na patelni rozgrzewamy olej, kładziemy na niej ser i smażymy aż z każdej strony będzie zrumieniony. Podajemy z borówką albo żurawiną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 20.02.2017 12:16
smaczny serek
Anna169Hosz 24.08.2016 07:42
Bardzo lubię, wygląda pysznie!
Diana Rusiłowicz 08.07.2016 01:00
Uwielbiam taki serek.
adelajda 05.07.2016 17:13
na pewno pyszny
marzut 04.07.2016 12:53
akurat w tym przypadku to borówka :)
Jolcia_90 04.07.2016 01:23
wygląda smacznie :)
smerfetka79 04.07.2016 00:20
A ja się zastanawiałam co to leży przed tym serkiem, najpierw myślałam że jakieś ciasteczko w stylu jeżyki.
Madzai 03.07.2016 21:19
Ciekawy pomysł
bertpvd 03.07.2016 21:16
rewelacja!
AniaHania 03.07.2016 20:39
muszę spróbować
Edita 03.07.2016 20:29
ciekawie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak