Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kapuściana

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 200 gram
kapusta biała 200 gram
kapusta czerwona 200 gram
pomidor 1
ogórek zielony 1
Pieprz czarny Prymat w młynku
Sól ziołowa jodowana Prymat
cukier 1 płaska łyżeczka
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapuściana

Kapusty szatkujemy na cienkie paseczki.
Pomidora i ogórka kroimy w pół plastry i dodajemy do kapusty. Skrapiamy olejem. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta Ryżek-Kalkowska 12.07.2016 11:52
To prawda :)
IwonaKa 07.07.2016 22:08
smaczna i zdrowa
Marta Ryżek-Kalkowska 05.07.2016 11:05
Dziękuję :)))
adelajda 01.07.2016 09:27
też lubię takie surówki :)
Marta Ryżek-Kalkowska 29.06.2016 20:37
bardzo dziękuję :)
ania2610 29.06.2016 15:48
bardzo apetyczna i świetna kolorystycznie :)
Marta Ryżek-Kalkowska 28.06.2016 21:36
I ja lubię :)
kd045 28.06.2016 20:54
też takie robię, smaki lata ;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak