Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ozdobne medaliony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

60 dag polędwiczek wieprzowych
tarty chrzan ze śmietaną
brandy 3 łyżki
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ozdobne medaliony

Mięso pokroic w plasterki o grubości półtora centymetra. Usmażyc na gorącym oleju ( z każdej strony po 2 min), oprószyc solą i pieprzem. Skropic brandy, przestudzic. Owoce oczyscic, opłukac, pokroic. Mięso obłożyc owocami, udekorowac kleksami chrzanu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 14.02.2011 11:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak