Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser kokosowo-migdałowy z agrestem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt gęsty kokosowo-migdałowy 250 g
galaretka agrestowa na 500 ml
woda 250 ml
agrest 2 garstki
porzeczki czerwone 2 gałązki

Przepis i sposób przygotowania na: Deser kokosowo-migdałowy z agrestem

Galaretkę rozpuszczamy z 250 ml gorącej wody.
Do jogurtu kokosowo-migdałowego dodajemy po łyżce ostudzoną galaretkę , dokładnie mieszamy.
Pucharki wypełniamy na przemian opłukanym agrestem i lekko tężejącą masą jogurtową. Wierzch wypełniamy połówkami agrestu i gałązką czerwonej porzeczki. Wstawiamy do lodówki do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 20.06.2016 18:25
super deser
Grazyna0211 20.06.2016 13:38
fajny deser
Krystyna32 20.06.2016 08:39
pyszny deser
Skotka 19.06.2016 21:14
Świetny deserek:)
Wiktoria29 19.06.2016 20:38
fajny pomysł
Mama niejadka 19.06.2016 20:28
Pyszny deser
RenataZ-et 19.06.2016 19:32
Pyszny deser
olkaaa 19.06.2016 19:00
bardzo fajny
Urszula Świeca 19.06.2016 17:55
Świetny deserek.))
Anna169Hosz 19.06.2016 17:52
Prosty i smaczny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak