Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z filetem z dorsza na zielono
Kroki postępowania
Wszystkie składniki dressingu dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą, pieprzem i wstawić do lodówki na około 30minut.
filet z dorsza | 450 g |
groszek zielony | 150 g |
bób | 150 g |
ogórek zielony | 300 g |
szpinak świeży | 100 g |
słonecznik łuskany | 4 łyzki |
sok z cytryny | |
sól i pieprz |
oliwa | 3 łyzki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
miód | 1 łyżeczka |
woda | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 5 łyżek |
koperek | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 1 |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: