Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pietrucha Barbary

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rabarbar 2 łodygi
awokado 1/2
natka pietruszki 1/2 pęk
woda
syrop z agawy
olej arganowy bio 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pietrucha Barbary

Rabarbar myjemy, kroimy w kawałki. Awokado kroimy na pół, jedną część wydrążamy ze skórki (potrzebujemy dojrzałe awokado!).

Pietruszkę myjemy, osuszamy i siekamy. Do kielicha blendera dodajemy rabarbar, awokado, pietruszkę, szklankę wody, ok 2 łyżki syropu z agawy i odrobinę dobrego jakościowo oleju np. arganowego bio.

Miksujemy na gładki koktajl.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 22.08.2016 09:10
dziękuję :)
2milutka 14.06.2016 17:41
z pewnością pycha!
ilka01 14.06.2016 14:33
pyszności:)
kloruś 14.06.2016 13:59
chętni bym skosztowała!
Futka 14.06.2016 11:19
Pysznie i zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak