Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem, marynowaną cukinią i jabłkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
cukinia konserwowa 1 słoik
jabłko winne 1 szt
kukurydza w puszce 1 puszka
fasola czerwona z puszki 0,5 puszki
jaja 4 szt
majonez 3,5 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem, marynowaną cukinią i jabłkiem

1. Seler, cukinię, kukurydzę i fasolę odsączam z zalewy. Marynowaną cukinię kroję w kostkę. Jabłko obieram, usuwam gniazda nasienne i kroję w kostkę. Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję w kostkę.

2. Wszystkie przygotowane składniki przekładam do salaterki. Dodaję majonez oraz sól i pieprz do smaku. Dokładnie mieszam. Gotową sałatkę wykładam na talerz i podaję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 14.06.2016 11:01
bardzo fajna sałatka
bartek8585 13.06.2016 23:06
muszę taką zrobićl Zapisuję
Mniam 13.06.2016 10:43
Z chęcią zjadłabym taką sałatkę.
Krystyna32 13.06.2016 09:22
pyszna sałatka
MAR3STA 12.06.2016 22:14
fajny przepis
Wiktoria29 12.06.2016 22:06
zapowiada się pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak