Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1/2
tuńczyk w sosie własnym 200 g
papryka czerwona 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Placki z tuńczyka

Tuńczyka rozdrobnić i wymieszać z jajkiem i łyżką bułki tartej. Następnie dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszki i paprykę. Uformować małe kuleczki i piec w piekarniku na blaszce wysmarowanej oliwą ok. 20 minut w temp. 180 stopni co jakiś czas obracając je.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 10.08.2013 07:16
ciekawe, na pewno dietetyczne
IlonaAlbertos 15.06.2012 21:45
Muszę kiedyś zrobić.
szajba2 29.12.2011 16:17
czy to jest dobre?
Barbara55 03.12.2011 14:08
tego jeszcze nie jadłam
kielcok1 27.10.2011 16:56
tego jeszcze nie jadłem
aginaa 23.09.2010 12:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak