Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marmurkowe całuski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolaca gorzka 1 szt
białko 5 szt
cukeir puder 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: marmurkowe całuski

Czekoladę stopić w kąpieli wodnej białka ubic w kąpieli wodnej z cukrem - ostudzić Masę białkową wymieszać ze stopioną czekoladą aż powstanei jano ciemne smugi.Na blachę wyłożoną pergaminę nałożyć łyżką 20 marmurkwoych bez. Piec 35 min w temp 140 C. Całuski powinny być z wierzchu chrupkie a w środku miękkie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 04.07.2012 10:56
super
christopher1 28.08.2010 11:57
Bardzo dobre - polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak