Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zapiekane z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 łyżki masła
parówki 4 szt
ser żółty 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zapiekane z serem

1. Roztopić masło na patelni. Na roztopione, gorące masło włożyć parówki, obsmażyć z dwóch stron na złoto-brązowy kolor.
2. Nałożyć na parówki zółty ser. Pozostawić na ogniu (małym) tak długo, aż ser się rozpuści.
3. Można podać z chlebem i jajecznicą :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 22.05.2011 13:25
fajne:)
Malinka 21.10.2010 09:56
Wiem, że smaczne , bo jadałam kiedyś takie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak