Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koszyczki wieprzowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 12 sztuk
pomidor 1/2 sztuki
ser żółty 15 dag
parówki cienkie 1 sztuka
szczypiorek 1 pęto
mielonka nieduży kawełek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Koszyczki wieprzowe

Kroki postępowania

1
Chleb tostowy wyjąć i każdą kromkę delikatnie rozwałkować. Włożyć je do wysmarowanych foremek na muffinki.
Krok 1 - Koszyczki wieprzowe foto
2
Pokroić mielonkę, pomidora, parówkę w niewielkie kawałki, tak aby zmieścić po trochu w każdej kromce.
Krok 2 - Koszyczki wieprzowe foto
3
Całość zasypać startym żółtym serem, przyprawić pieprzem do smaku.
Krok 3 - Koszyczki wieprzowe foto
4
Poszatkować szczypiorek i posypać koszyczki.
Krok 4 - Koszyczki wieprzowe foto
5
Całość włożyć do piekarnika na ok. 20-25 minut i piec w 180 st.
Krok 5 - Koszyczki wieprzowe foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 07.06.2016 08:13
Super pomysł;)
Malinka 06.06.2016 20:31
Bardzo ciekawa propozycja!
benka 06.06.2016 20:19
Fajna przekąska
bertpvd 06.06.2016 19:18
piękne, kreatywne i pewnie smaczne :)
Stenka 06.06.2016 19:07
Super przepis
Konczi 06.06.2016 19:02
pysznie wyglądają :)
Damiano
Damiano 06.06.2016 18:50
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak