Dip szpinakowy

Dip szpinakowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak mrożony

    400 g
  • czosnek

    3 ząbki
  • sól, pieprz

  • twaróg

    250 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Szpinak rozmrozić i podgrzewać do całkowitego odparowania wody.
2. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halina17

24.08.2010 10:53
Dobry przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat