buraczki tradycyjne

buraczki tradycyjne

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 50 dag buraczkow,sol,2 dag masla,lyzka octu,lyzka marmolady pomaranczowej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nieobrane buraczki ugotuj w osolonej wodzie.Obierz,pokruj w cwiartki i optocz w cieplym sosie przyrzadzonym ze stopionego masla,marmolady pomaranczowej i octu.

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

darek6

24.08.2010 21:37
fajne na obiad

Małgorzata113

24.08.2010 09:39
lubię buraczki, ale z marmoladą nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat