Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowe kokotki z parówek

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki
przecier pomidorowy
cebula biała
oregano
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowe kokotki z parówek

Parówki przeciac na pól koncówki naciac zeby sie rozwoiły. Olej rozgrzac, smazyc parowki, dodac cebule pokrojona w piórka i zalac przecierem lub sosem pomidorowym. Dodac przyprawy doprawic do smaku. Podane z grzanka chleba zapieczona pod serem z ziołami prowansalskimi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 05.03.2011 21:37
mniam
Joanna108
Joanna108 25.01.2011 14:37
Ale fajna nazwa !
SmacznaPyza 19.11.2010 19:16
fajny sposób podania zwykłych parówek
PaniMISIOWA 16.10.2010 13:22
Proste i pyszne! Tego mi trzeba :-)
amorzenek 24.08.2010 08:33
interesujace
iwa643 24.08.2010 08:26
fajny przepis
Misiek1 24.08.2010 08:19
Pomysł godny polecenia. sam chętnie wypróbuję...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak