Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pieczony nadziewany jajecznicą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajecznica 20 dag
sól do smaku
schab bez kości 1,5 (środkowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony nadziewany jajecznicą

Schab natrzeć przyprawami, odstawić na 24 godziny do lodówki. Wydrążyć wzdłuż w środku, nadziać jajecznicą. Piec w temp. 180 stopni przez ok, 1,5 godziny. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 12.12.2011 10:02
extra
patusia 08.05.2011 21:33
pycha
Emilia22 30.09.2010 09:01
super
danusia19671 18.09.2010 10:56
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak