Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa grzybowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dowolne mięso 30 dag
grzyby suszone 1-2 garście
sól i pieprz
śmietana do zabielenia
natka pietruszki
ziemniaki 2-3

Przepis i sposób przygotowania na: zupa grzybowa

Grzyby namoczyć w wodzie na co najmniej 2 godziny. Mięso zalać wodą i gotować ok. 20 minut. Następnie dodać włoszczyznę i gotować do miękkości. Na końcu doprawić zupkę do smaku oraz zabielić śmietaną. Już na talerzach posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.08.2010 14:56
moja również
aginaa 24.08.2010 11:47
moja ulubiona:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak