Składniki:
Ciasto: | |
szpinak świeży lub mrożony | 450 g. |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 4 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
Nadzienie: | |
serek kanapkowy biały | 200 g. |
łosoś wędzony plastry | 150 g. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Ciasto: | |
szpinak świeży lub mrożony | 450 g. |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 4 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
Nadzienie: | |
serek kanapkowy biały | 200 g. |
łosoś wędzony plastry | 150 g. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: