Kotlety po zbójnicku

Kotlety po zbójnicku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    4 plastry
  • ser żółty

    10 dkg
  • jajka

    1 sztuka
  • farsz pieczarkowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kotlety umyć, przyprawić, opanierować. Przygotować farsz wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/37779/farsz-piekarkowy.html . Zetrzeć ser żółty. Na gotowe kotlety nakładamy porcję pieczarek i posypujemy serem żółtym. Zapiekamy w piekarniku. Pycha.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

PaniMISIOWA

23.03.2013 20:37
wyglądają apetycznie

Iwona51

03.07.2011 13:31
smaczny

IKrakowianka

23.06.2011 22:48
super są takie kotlety

plocia

01.03.2011 10:05
też tak robię czasami, czasem jak zostanie mi do kolacji mięsko

Emilia17

21.10.2010 17:39
od dawna już w ten sposób przygotowuje schaba i jest pyszny czasami kłade zołty ser a na to ananasa i tez zapiekam

Mysiunia

12.09.2010 09:37
świetny!

pawel6

26.08.2010 10:06
moje ulubione

RenataZ-et

24.08.2010 08:45
Ojjj tak, potwierdzam-PYCHA!!!

Margo1

23.08.2010 21:11
no i krótko, pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat