Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety po zbójnicku

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plastry
ser żółty 10 dkg
jajko 1 sztuka
farsz pieczarkowy

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety po zbójnicku

Kotlety umyć, przyprawić, opanierować. Przygotować farsz wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/37779/farsz-piekarkowy.html . Zetrzeć ser żółty. Na gotowe kotlety nakładamy porcję pieczarek i posypujemy serem żółtym. Zapiekamy w piekarniku. Pycha.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 23.03.2013 20:37
wyglądają apetycznie
Iwona51
Iwona51 03.07.2011 13:31
smaczny
IKrakowianka 23.06.2011 22:48
super są takie kotlety
plocia 01.03.2011 10:05
też tak robię czasami, czasem jak zostanie mi do kolacji mięsko
Emilia17 21.10.2010 17:39
od dawna już w ten sposób przygotowuje schaba i jest pyszny czasami kłade zołty ser a na to ananasa i tez zapiekam
Mysiunia 12.09.2010 09:37
świetny!
pawel6 26.08.2010 10:06
moje ulubione
RenataZ-et 24.08.2010 08:45
Ojjj tak, potwierdzam-PYCHA!!!
Margo1 23.08.2010 21:11
no i krótko, pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak